Trendhim felkérés – Mad Max karkötő

A Trendhim nevezetű, dán cég keresett meg azzal a kérdéssel, hogy lenne- e kedvem együttműködni velük. Még sose volt ilyen felkérésem,de örömmel osztom meg a tapasztalataimat a cégről és a termékről egyaránt.

Egy fekete paracord karkötőt választottam tömör fém csattal, ami sportos,vagány és férfias egyben.

A paracord karkötők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, leginkább a fiatalok körében. Aki látta a Mad Max című filmet, az tudja,hogy Mad Maxnek azaz Tom Hardynak is ilyen vagány karkötője volt végig a filmben. Azon kívül, hogy szerepel a filmben és jól néz ki, a legtöbb ember nem is tudja, hogy milyen hasznos tud lenni a mindennapokban. A karkötőt a paracordon kívűl taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen az anyaga általában 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet.

Nagyon fontos, hogy jó minőségü anyagból készült darabot válasszunk, ezzel védve saját biztonságunkat és, hogy a termék színe ne fakuljon ki egy-egy meleg nyári napon.

A Trendhim általában 1-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítja a terméket ,azonban ha mégis  bármiféle probléma történne a választott kiegészítővel, a cég egy egész évig ingyenesen visszatéríti a választott termék árát. Szerintem mind az ingyenes kiszállítás, mind az ingyenes visszatérítés nagyszerű kezdeményezés, hiszen a cég telephelye Dániában van.

Az általam választott karkötő fekete színű, mint már említettem egy ezüst színű fém csattal van ellátva, ami elegánsabbá teszi a karkötőt. Anyaga az ejtőernyőkhöz is használt nejlonzsinór,ami használat esetén teljes biztonságot nyújt. Szélessége 2 cm, hosszúsága 23 cm, azonban tudnunk kell, hogy egy átlagos férfi csuklóvastagsága 18 cm.

Ha a többi paracord karkötőt szeretnétek megnézni, akkor ezen az oldalon megtaláljátok:

https://www.trendhim.hu/karkotok/paracord-karkotok-c.html

 

Ha valakinek tetszenek a termékek és rendelni szeretne tőlük, bátran tudom ajánlani a Trendhimet. Teljesen megbízhatóak és rengeteg férfi kiegészítőjük van normális áron.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.