All Hallows Eve

Az All Hallows Eve magyarul annyit tesz, mint Halloween. A nem túl fantáziadús cím viszont egy humorban bővelkedő “szövegbegépelős” játékot takar. A főhős, a kis 12 éves Timmy Rowlins zombi-nindzsa-macskának öltözik, és elindul oda, ahova ilyenkor Halloweenkor szokás, mit tudom én, édességet gyűjteni. De találkozik egy a szomszédságában lakó gonosz boszorkánnyal, aki valódi élőholttá változtatja, és addig nem változik vissza, ameddig a banya vissza nem változtatja. De mivel a boszorkány megígérte neki, hogy soha nem változtatja vissza, nincs más választása, mint szerelmi bájitalt keverni neki, hogy megtegye neki azt, amit kér. (Eee, nem azt.) A játék egy helyen hibádzott, én ezt kijavítottam. A játéknak kétféle megoldása is van, bővebben a végigjátszásnál.

Értékelés: 5 zombi-nindzsa-macska az 5-ből

All Hallows Eve letöltése

Segítség és végigjátszás:

A becsomagolt fájl tartalmazza az adrift generatort, és az adrift runnert is. A játék mindkettőből futtatható. Ha a játék nem fut, a következő beállítások szükségesek: Vezérlőpult -> Óra, nyelv és terület -> Terület és nyelv -> Felügyelet -> Területi beállítások módosítása: angol (Egyesült Államok).

Végigjátszás: READ BOOK, SING TOAD, W, SHAKE BUSHES, GET BEETLES, W, LOOK AT GRASS, GET CAULDRON, E, SPLASH WATER INTO CAULDRON, PUT TOAD EGGS INTO CAULDRON, THROW THE PURPLE BEETLES INTO THE CAULDRON, W, THROW LOVE POTION AT WITCH

Vagy foglyul ejthetjük a  boszorkánynak a helyszínek között kóborló macskáját (TRAP THE CAT), majd a boszorkány előtt váltságdíjat kérünk érte (RANSOM THE CAT), a legtöbb pontszámot összegyűjteni a két módszer kombinálásával lehet (megcsinálni a bájitalt, és foglyul ejteni a macskát).

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.